Saunainter - Saunakauppa kaikkine tarvikkeineen

Tervetuloa sauna- ja spamaailmaan!

InterCom Group on Baltian suurin saunatuotteiden ja -tarvikkeiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Olemme 20 toimintavuoden aikana kehittyneet useiden maailman johtavien saunatuotteiden myyjien luottavaksi yhteistyökumppaniksi. Uskomme, että keskittymisemme yhteen tiettyyn toimialaan on tärkeä tekijä, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme vakautta ja turvallista ostokokemusta. Meidän tietomme ja pitkäaikaiset kokemukset luovat edellytykset missä tahansa saunaa koskevassa asiassa ammattimaisen avun ja neuvojen tarjoamiseen - aina suunnittelusta, sisustamisesta, vanhojen saunojen entisöimiseen ja erilaisten "saunatautien" hoitamiseen.

Saunainterin verkkotavaratalossa on tällä hetkellä myytävänä runsaat 10 000 erilaista tuotetta, jotka täyttävät kaikkien vaativimmankin asiakkaan vaatimukset ja joiden avulla voidaan rakentaa tai sisustaa hyvin erilaisia saunoja. Laadukkaan ja nopean saunakokemuksen tarjoavat meidän valmissaunat, materiaaleja ja sisustusta löytävät ammattimaiset rakentajat ja oman saunan rakentamisesta haaveilevat tekijät. Tuotevalikoimassa on nykyaikaisia SPA-ratkaisuja, valaistusjärjestelmiä, kalusteita ja erilaisia saunatarvikkeita. Virossa toimivassa 1500 neliön varastossa ovat melkein kaikki tavarat paikan päällä saatavissa, joten tilausten odotusajat ovat lyhyitä ja toimitukset nopeita. Olemme toimineet pitkään yhteistyössä suurimpien kansainvälisten logistiikkayritysten kanssa, jotka pystyvät toimittamaan tilaukset kaikkiin asiakkaiden ilmoittamiin määränpäihin.

Meidän pääkonttori sijaitsee Virossa - pohjoisen, läntisen ja itäisen saunakulttuurin kohtaamispaikassa. Meidän tavoitteena on saunakulttuurin kehittäminen ja edistäminen siten, että kaikki saunaan liittyvät tarpeet olisi tyydytetty. Jos olette Virossa matkailutarkoituksessa tai asutte täällä vakituisesti, toivotamme teidät tervetulleeksi meidän "Saunamaailm" edustusmyymälän Tallinnan Järve Keskuksessa, jossa voitte tutustua kaikkiin meidän tarjoamiin tuotteisiin. 

Erityisen saunakokemuksen saatte viettämällä aikaa meidän Saunakylässä, jossa neljä erilaista ja toisistaan selkeästi poikkeavaa saunaa tarjoavat luonnonkauniissa ympäristössä aidon saunaelämyksen. Sisutussuunnittelua, rakennussuunnittelua, rakennuspalveluita tai rakennusneuvontaa tarjoaa meidän rakennus- ja suunnitteluyksikkö. Olemme varmoja, että pystymme oman tiimin voimin ratkaisemaan kaikki haastavimman saunoihin liittyvät ongelmat ja asiat.

Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen ja heidän avustaminen materiaalien ja tekniikan valinnassa ovat meidän liiketoiminnan tärkeä osa. Jos ette löydä meidän verkkokaupasta teille sopivaa tuotetta tai tarvitsette apua sopivan tuotteen valitsemiseen, lähettäkää kysymyksenne viestissä meille. Yhteystiedot ja lisätietoja saa meidän kotisivulta www.saunainter.com. Tiimimme on valmiina auttamaan!

Koko saunatiede samasta paikasta!


Näyttelyhuone

Store Saunamaailm / Näyttelyhuone /

Adress: Pärnu mnt 238

0 Floor

11622 Tallinn, Estonia, EU