Saunainter - Saunakauppa kaikkine tarvikkeineen

LÄHETYS

TAVARAN HINTA JA TOIMITUSTAPA
Jos et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjä ja teet ensimmäistä ostostasi SaunaInter – verkkokaupassa, valitse mieleisin toimitustapa ja täytä sen jälkeen kaikki tilauslomakkeeseen tarvittavat tiedot tilausta sekä tuotteen/tuotteiden toimitusta varten

Jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjä ja olet aikaisemmin syöttänyt toimitusosoitteesi, merkitse ruksi kenttään «käytä aiempaa toimitusosoitetta». Tilauslomakkeen täyttämisen jälkeen, paina painiketta «Laske toimitushinta».

Jos kaikki kentät on täytetty oikein, valitsemasi tuotteiden toimitushinta tulee automaattisesti kenttään «Toimitushinta» ja lisääntyy samalla automaattisesti tilauksen lopulliseen hintaan. Jos olet tehnyt virheitä lomakkeen täyttämisen yhteydessä tai jokin kenttä on jäänyt täyttämättä, kuvataan se punaisella.Asiakas maksaa toimituskulut itse.

Ostosten toimitushinta tulee automaattisesti näkyviin tuotehinnan viereen laskun ensimmäisessä maksuvaiheessa.

Yhteystiedoissa on merkittävä puhelinnumero, koska kuljetusyhtiö ilmoittaa kaupan perilletulosta lähettämällä tekstiviestin puhelimeen.

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Ostaja voi valita itselleen ajan tai hinnan kannalta mieluisimman toimitustavan:

1. POSTI – Tuotteet toimitetaan 3 - 5 päivän kuluessa *
2. Kysy hinta - Kysely käsitellään 2 – 3 työpäivän kuluessa. *
SaunaInter nettikauppa tarjoaa omille asiakkailleen parhaat toimitushinnat.
Pikalähetyksen paino ei saa ylittää 30kg.

* Kun käyttäjä on valinnut 4. toimitustavan ja täyttänyt lomakkeen, muiden kohtien tavoin, tulee painaa painiketta «Suorita maksu». Tämän jälkeen ruutuun tulee viesti siitä, että tilaus on hyväksytty ja se käsitellään mainitun ajan kuluessa (3 … 5 työpäivää), minkä jälkeen asiakas näkee lopullisen tilaushinnan omalla henkilökohtaisella «tilillään».

NB! Mahdollisesta tuotteen viasta, joka saattaa syntyä kuljettamisen aikana, tai jos tuote oli jostain syystä katoksissa jne., niin tästä saa ilmoittaa enintään kolmen päivän sisällä tuotteen perilletulosta lähtien. Tässä tapauksessa teidän kannattaa lähettää viallisen tuotteen kuvat ja ongelman kirjallinen selostus sähköpostitse.

Tilauksen toimitushinnan esityksen jälkeen käyttäjälle lähetetään ilmoituskirje siitä, että kysely on käsitelty ja hänelle tarjotaan edullisin hinta, joka on nähtävissä oman «tilisi» kohdassa «Tilaukseni». Tilaustasi vastapäätä on näkyvillä uusi status «Vastattu» ja näppäin «Maksa tilaus». Kun painat painiketta, näet tilauksesi, jossa on huomioitu toimitushinta. Tarjotun hinnan hyväksymisen jälkeen voit suorittaa tilauksen maksun heti. Jos et hyväksy toimitushintaa, voit luopua tilauksesta, ilmoittamalla siitä Sauna Internationalille.

Toimitusaika voi muuttua toimituspaikan etäisyydestä riippuen

TOIMITUSEHDOT
Kaikki tilaukset käsitellään yleensä 2-3 työpäivän kuluessa. Tuotteiden lähetys tapahtuu sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy myyjän tilillä. Yleensä tavarantoimitus kestää 5 - 10 työpäivää. Suuria tai ylimittaisia tuotteita tilattaessa toimitusaika voi olla pidempi. Tuotteet toimitetaan perille 20 työpäivän kuluessa. Viikonloppuisin ja virallisina juhlapäivinä tilauksia ei käsitellä eikä tavaroita lähetetä tai toimiteta.

Asiakkaalla oikeus vaatia hyvitystä kadonneista tuotteista, jos tuotteet eivät ole saapuneet.

- Kansainvälisen kuljetuksen kohdalla, alkaen sovitun kuljetusmääräajan umpeutumisesta 30 päivän kuluessa tai tapauksessa, jos määräajasta ei ole sovittu etukäteen, niin alkaen tavaran vastaanottamisesta kuljetettavaksi 60 päivän kuluessa
- Muun kuljetuksen kohdalla 60 päivän kuluessa ajasta, jolloin tuotteen/tuotteiden olisi pitänyt saapua.

Asiakkaalla ei ole oikeutta saada tuotteen täydellisestä katoamisesta vastaavaa hyvitystä, jos lähettäjä edellä mainittuina määräaikoina osoittaa, että tuote/tuotteet ei ole kadonnut ja että sen voi toimittaa kohtuullisen ajan kuluessa.

Sivustossa on merkitty tuotteiden arvioitu toimistusaika, sillä kukaan ei voi sanoa ihan tarkkaa päivämäärää, milloin tilattu kauppa on tulossa kotioville. Yrityksemme ei vastaa kaupan viipyneestä toimituksesta eikä korvaa asiakkaalle sähkömiehen- tai rakentajan palveluita.

HUOM! Jos toimitusaika ylittyy, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

TILAUKSEN SEURANTA
Kaikilla rekisteröityneillä asiakkaillamme on mahdollisuus seurata tilauksen kulkua. Käyttääksesi tätä palvelua sinun on mentävä «tilillesi» ja valittava kohta «Tilaukseni». Siellä on jokaisen tilauksen kohdalla tilausluettelossa sarake «Vaihe», joka kuvaa, missä toimitusvaiheessa tilaus tällä hetkellä on.

TILAUKSEN TÄYTTÄMISEN MAHDOTTOMUUS
Jos tuotteiden toimitus ei tuotteiden hintojen muuttumisen tai tuotteiden loppumisen vuoksi onnistu tilauksessa määrättyyn aikaan mennessä ilmoittaa verkkokauppa myöhästymisestä ostajalle käyttämällä asiakkaan tilauksessa esittämiä yhteystietoja. Ilmoitus sisältää tiedot tilauksen toimituksen myöhästymisen syistä sekä ehdotuksen uusista toimitusehdoista. Jos tarjotut ehdot eivät sovi ostajalle, on hänellä oikeus perua tilaus ilmoittamalla siitä verkkokaupan asiakaspalveluun. Tällaisessa tapauksessa bonuspisteitä ei lasketa.

KAUPAN VAURIOITUMINEN KULJETUKSEN AIKANA
Jotta takaa tilatuille tuotteille turvallista kuljettamista, käytämme mahdollisimman laadukkaita pakkauksia. Mutta kaikesta huolimatta joksus sattuu näin, että osa tuotteita tulee asiakkaalle syystä tai toisesta silti vaurioituneena. Jos tilaamasi tuote tuli vaurioituneena, Sinun on tehtävä seuraavat toimenpiteet:

Ota kuva tästä pakkauksen kohdasta, josta selvästi näkyvät vaurioiden jäljetAvaa pakkaus ja ota kuva vaurioituneista tuotteistaKlikkaa linkistä ja täytä sähkölomakeSinulla on oikeus ilmoittaa meille viallisesta kaupasta 2 päivän sisällä kaupan saapumisesta lähtien