Saunainter - Saunakauppa kaikkine tarvikkeineen

SAUNAN SUUNNITTELU ALKAA TÄSTÄ.

Vaihe 1. Valitse sopiva saunatyyppi

Finnish sauna

Suomen sauna

Suomen sauna pidetään tunnetuimpana saunatyyppinä. Tavallaan, kun ihmiset keskustelevat saunasta, niin he tarkoittavat juuri suomen saunaa, koska tämä on yksinkertaisimpia ja käytettävimpiä saunatyyppejä. Venäjän sauna kuuluu myös samaan aiheeseen, mutta siinä on silti huomattavissa pieniä yksityiskohtia.
Suomen saunan suunnittelu
Infrared sauna

Infrapunasauna

Perinteiseen kuivaan saunaan verrattuna infrapunasaunassa esiintyy näkymättömiä infrapuna-aaltoja, jotka pystyy lämmittämään ihmiskehon huomattavasti matalammassa lämpötilassa kuin perinteisessä saunassa. Tämäntyyppistä lämpöä saadaan löylyhuoneen seinään tai penkkiin rakennetuista infrapunapattereista.
Infrapunasaunan suunnittelu
Steam sauna

Höyrysauna

Höyrysauna on myös tunnettu kuin turkkilainen sauna tai hammam. Ko. sauna on täysin erilainen kuin perinteinen suomen sauna sekä rakennusmateriaalien että käyttötarkoituksen osalta.
Höyrysaunan suunnittelu
Combined sauna and spa

Yhdistetty sauna ja SPA

Tavallaan SPAssa esiintyy erilaisia saunatyyppejä. Tästä huolimatta kokenut tiimimme pystyy usein löytämään sopivan ratkaisun jopa kahden erityyppisen saunan suunnitteluun ja niiden tulevaan sijaintiin.
Yhdistetyn saunan suunnittelu

Vaihe 2. Valitse sopiva palvelu.

Buy sauna project

Tilaa saunan suunnittelu

Yrityksellämme toimii myös rakennusosasto, joka suorittaa monipuolisia työtähtäviä kuten saunan täydellinen tutkimus ja erilaiset saunan rakentamiseen liittyvät tekniset ja suunnitteluratkaisut.

Calculate sauna project

Rakennusmateriaalien laskelmat

Kaikki materiaalien laskelmat suoritetaan pelkästään saunan suunnittelun pohjalta. Muita luonnoksia tai raakapiirroksia ei hyväksytä, sillä niistä puuttuvat tarvittavat tiedot kuten esim. mitat.

Vaihe 3. Unelman sauna

We build saunas

Anna meille rakentamaan unelmasi sauna!

Olemme erikostuneet erityyppisten saunojen rakentamiseen vuodesta 1998 ja tätä kautta saimme alan vankan työkokemuksen. Erikoistumisalaamme kuuluvat monipuoliset työtehtävät kuten erityyppiset suunnittelu- ja rakennustyöt sekä tarvittavan saunavarustuksen asentaminen.

Ota meihin yhteyttä
How to build sauna

Mistä saunan rakentaminen saa alkunsa?

Jos sinulla on jo olemassa saunan valmis luonnos tai piirros valitse alempana oleva saunan rakentamiseen liittyvä jakso ja perehdy saunan rakennusvaiheisiin sekä siihen liittyviin ehtoisiin.